Μπείτε στην κλήρωση και 2 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Η αγαπημένη των Θεών” της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη.

Η συγγραφέας θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ημέρα της παρουσίασης. Δηλαδή θα πρέπει να μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 19:00 στο κατάστημα Public (πλ. Αγνώστου Στρατιώτη).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να πληρείτε όλους τους όρους του διαγωνισμού:

Κάντε like σις σελίδες ΗΧΟΣ FM 94.2 Ρέθυμνο & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS
Κάντε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ
Αφήστε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία

Λήξη διαγωνισμού: Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 16:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω facebook.

Καλή επιτυχία!


 

Μια νύχτα με καταιγίδα, μια βάρκα με ένα νεογέννητο μωρό βρίσκει καταφύγιο στη Δήλο. Η Άρτεμη, η αγαπημένη των θεών, μεγαλώνει μέσα στην αγάπη και την ασφάλεια, και τολμάει να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Ώσπου ένας μυστηριώδης άντρας με ζαφειρένια μάτια, αλλά κι ένας φόνος στο ιερό νησί θα την αναγκάσουν να παλέψει για την ίδια της τη ζωή. Κι ύστερα όλα μπλέκονται. Φωτεινοί και σκοτεινοί ήρωες, όνειρα κι ελπίδες, κατάσκοποι και δολοφόνοι. Κι ύστερα το αδύνατο γίνεται δυνατό.

Ηλιόλουστη Δήλος, κοσμοπολίτικη Μύκονος, πανέμορφη Ρήνεια, γραφικά ψαροχώρια της Κορνουάλης, όλα σε ένα μυθιστόρημα παθιασμένο. Σαν την Ελλάδα. Γεμάτο φως κι ανθρώπους «ηλιόλουστους».