Η «Τέλεια νοθεία» η κρητική έκδοση του La Casa de Papel. Οι τρεις -διάσημες- πλέον γιαγιάδες από την Κρήτη επέστρεψαν με νοθεία στις δημοτικές εκλογές. Τα βίντεο με τις τρομερές γιαγιάδες ξεκίνησαν για να διαφημίσουν την την παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή με τους Γωγώ Βερίγου και το Γιώργο Μπαλοθιάρη, «Καλοκαίρι στο Νότο».

Τα βίντεο τους όμως έγιναν πολύ γρήγορα viral, με τις γιαγιάδες να ασχολούνται με τα θέματα της επικαιρότητας. Μετά το «Let’s Do It Χαρίλαε», το «Κρητικό Survivor» και το «Just Μπύρες», το επόμενο απίθανο βίντεο έχει τίτλο «Η τέλεια νοθεία». Το σενάριο του νέου βίντεο εμπνέεται από τις πρόσφατες εκλογές από την «Τέλεια Ληστεία», τον ελληνικό τίτλου του φαινομένου του Netflix, La Casa de Papel.

Στο νέο σποτ, πρωταγωνίστριες είναι 3 γιαγιάδες, με κωδικά ονόματα «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες», οι οποίες ετοιμάζουν την… «τέλεια νοθεία», προκειμένου να γίνει Πρόεδρος της Κοινότητας ο γιος της αρχηγού τους. Ο αστυνομικός, ο οποίος έπεσε θύμα της «τέλειας νοθείας», διηγείται στους συγχωριανούς του τι συνέβη, όμως εκείνοι δεν τον πιστεύουν, μέχρι που βλέπουν το… δημοσίευμα της προαγωγής του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη»!

Απολαύστε το φανταστικό νέο βίντεο των τρομερών γιαγιάδων:

 

Ακούστε την εκπομπή “Καλοκαίρι στο νότο” από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-14:00.