Ένα διαχρονικό βιβλίο με την υπογραφή της Κατερίνας Μανανεδάκη, ένα βιβλίο που στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του έγινε best seller με πάνω από 150.000 αναγνώστριες, καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης.

 

«Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μάνα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη μητρότητα, σου λένε οι άλλες μάνες προτού μπεις στο κλαμπ, και σε κάνουν να αναρωτιέσαι: Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Πότε επιτέλους θα αποκτήσω μωρό;»

 

Μια συνωμοσία ροζ πανευτυχίας που ξεσκεπάζεται όταν, δυστυχώς, είναι πια πολύ αργά. Όταν έχεις αποκτήσει μια τεράστια κοιλιά σαν φάλαινα, όταν γεννάς, αν και θα προτιμούσες να πατήσεις σε αναμμένα κάρβουνα, και όταν το μωρό ουρλιάζει ρυθμικά, σε κοιτάζει με αγωνία και εσύ αδυνατείς να καταλάβεις τι θέλει από σένα! Κι όλα αυτά την ώρα που η στρίγκλα διευθύντριά σου απαιτεί τα πάντα, ενώ ο στοργικός πατέρας σφυρίζει αδιάφορα!»

 

Οι ‘’αληθινές’’ γυναίκες, έχουν μαύρους κύκλους στα μάτια, δε χωράνε μετά τη γέννα στο καλό τους τζιν και τα νεύρα τους είναι μονίμως χάλια, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει… τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες!

 

Την θεατρική διασκευή έκανε ο Πάνος Αμαραντίδης και η Ελένη Λευθεριώτη.

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν :

Απόστολος – Κώστας Τσιμπούκας

Μαρίνα – Δήμητρα Χατζηνικολάου

Αλεξάνδρα – Μαίρη Αποστολάκη

Λούλα , Σουλτάνα – Κατερίνα Λιμναίου

Ελλη-Γεωργία Κοκκαλιάρη

Θοδωρής – Μάριος Λιαπάκης

Σκηνικά , Κοστούμια – Ειρήνη Μηλαθιανάκη

Μουσική επιμέλεια – Μάνος Μανιάς

Ηχητικά , φωτισμοί – Γιάννης Λαντζουράκης

Σκηνοθεσία -Επεξεργασία Μάνος Μανιάς

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ –

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ