Συναυλία με το κοινωνικό μήνυμα “Μαζί Μπορούμε” για να αποκτήσουμε το δικό μας minibus!

Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου

Ποιοι είμαστε: Είμαστε ο μόνος ενεργός γονεϊκός φορέας που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης & εκπαίδευσης σε άτομα με αναπηρία στο Νομό Ρεθύμνου από το 2007 μέχρι και σήμερα. Λειτουργούμε την δομή Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Ρεθύμνου “Μαζί Μπορούμε” και δύο ακόμα δράσεις, το “Κοινωνικό Στέκι ΑΜΕΑ” & την “Ομάδα Εφήβων ΑΜΕΑ”. Επόμενος στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης για ενήλικα άτομα με αναπηρία στο Ρέθυμνο.

Σκοπός της εκδήλωσης: Στη φάση αυτή κρίνεται απαραίτητο, για την καλύτερη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων δομών του Συλλόγου αλλά και της μελλοντικής δομής που ετοιμάζεται, η απόκτηση ιδιόκτητου minibus, το οποίο θα διασφαλίσει την προσβασιμότητα όλων των παιδιών, εφήβων & ενηλίκων ατόμων με αναπηρία στα προγράμματα του Συλλόγου μας.

———————————————-
NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
«Ελληνικά διάφορα» – Βεράντα 2019!
ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ: ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Τρίτη 20 Αυγούστου: ΛΟΦΟΣ ΦΟΡΤΕΤΖΑ, Ρέθυμνο

Τιμή κανονικού εισιτηρίου: 𝟏𝟓€
Τιμή μειωμένου*(προπώληση, φοιτητές, ΑΜΕΑ) εισιτηρίου: 𝟏𝟐€
[ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ]

Ώρα προσέλευσης: 𝟐𝟎:𝟑𝟎
Ώρα έναρξης: 𝟐𝟏:𝟑𝟎

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 27 37 55
———————————————-
Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, κάνουν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσιάζουν τα “Ελληνικά διάφορα” σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα! Την Παρασκευή 12 Ιουλίου εμφανίζονται στο Kτήμα “ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ” στη Μυτιλήνη.
Τα «Ελληνικά διάφορα», η νέα παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας που γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, υπόσχεται να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια.
Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους..