Η Εβελίνα Παπούλια, η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Έλενα Δημητράκη πρωταγωνιστούν στο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Οι αγαπημένες ραδιοφωνικοί παραγωγοί Eβελίνα Παπούλια, Πόπη Χατζηδημητρίου και Έλενα Δημητράκη, άφησαν για λίγο το μικρόφωνο και υποδύθηκαν τις φίλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο video clip της αγαπημένης ερμηνεύτριας για το τραγούδι «Φόρτε» με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το ταξίδι τα είχε όλα! Θάλασσα, μουσική, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, αποκλειστική συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Φόρτε», ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με τη σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Γιάννας Κονταξάκη στο νησί της Τήνου, με το τελικό αποτέλεσμα να προβάλλει τις κυκλαδίτικες ομορφιές.

Το «Φόρτε» είναι από τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ «Τι Να Λέμε Τώρα» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Μάρτιο.

Απολαύστε λοιπόν το «Φόρτε» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και φόρτε στο καλοκαίρι: «Φόρτε αγάπη μου ο ντουνιάς / Φόρτε παιδιά της λησμονιάς / Φόρτε ν’ ανέβουν οι φωνές / Στις γειτονιές τις λαϊκές»