«Γιορτάζω» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου τραγουδιού, το οποίο ερμηνεύει, μια νέα και πολλά υποσχόμενη λαϊκή φωνή που μας έρχεται από την πανέμορφη Κρήτη, η Μαρίνα Μάνου.

Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ με τίτλο «Εμμονές» του Νίκου Κωνσταντινίδη ο οποίος υπογράφει εξάλλου τη μουσική και τους στίχους στο «δυνατό» αυτό λαϊκό τραγούδι.

 «Γιορτάζω χρόνια μου σιωπές γεμάτα λάθη
Χαλάλι σου καμένα χθες και στο χρωστώ…»


 
Την ομολογουμένως πολύ καλή ερμηνεία πλαισιώνει η άρτια ενορχήστρωση, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Αντωνάκη  και τη συμμετοχή των Pape Zeqiraj (βιολί) Σάκη Τουμάνογλου (τύμπανα) Λουκά Τουμάνογλου (κρουστά) Τέλη Καυκά (μπάσο) Γιώργου Τζιόβα (κιθάρα) και Βασίλη Ποτήρη (πλήκτρα).

Η Μαρίνα Μάνου γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Από μικρή ηλικία την κέρδισε η μουσική, αφού αν και μόλις 20 ετών, ασχολείται ήδη τρία χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Κρήτη.

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης, το άλμπουμ του οποίου σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία, της έδωσε την ευκαιρία για την πρώτη της συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Η Μαρίνα Μάνου θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Κρυφά βήματα» τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 12:00!
Μείνετε συντονισμένοι και γνωρίστε την καλύτερα!