Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακή Ενότητας  Ρεθύμνης  ενημερώνει τους πολίτες τα εξής:

  • Λόγω των έντονων συνεχών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, εκτεταμένα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στις περισσότερες επαρχιακές οδούς του Νομού Ρεθύμνης.
  • Παρακαλούνται οι πολίτες, για λόγους ασφαλείας, να περιορίσουν, στις απολύτως αναγκαίες, τις μετακινήσεις τους και να παρακολουθούν, προς ενημέρωσή τους, τα δελτία τύπου της Π.Ε. Ρεθύμνης.
  • Οι οδηγοί να οδηγούν πολύ προσεκτικά και να παρακολουθούν την σήμανση των οδών, διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν και άλλα επικίνδυνα σημεία.
  • Αναφορικά με την κυκλοφορία στην  Ε.Ο. 3 «Ρέθυμνο-Σπήλι-Αγία Γαλήνη», θα ακολουθείται η διαδρομή «Ατσιπόπουλο- Πρινές-Γωνιά-Άνω Βαλσαμόνερο-Κάστελλος-Αρμένοι-Φωτεινός-Παλέ-Σπήλι-Αγία Γαλήνη», μέχρι νεωτέρας και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Το φαράγγι «Κουρταλιώτη» είναι κλειστό λόγω καταστροφής της οδού στην είσοδό του από διακλάδωση για «Φρατί», λόγω υπερχείλισης του παρακείμενου ρέματος. Αντί του φαραγγιού «Κουρταλιώτη» να χρησιμοποιείται το φαράγγι «Κοτσιφού» για τα χωριά Σελλιά- Ροδάκινο και για τα χωριά Μύρθιος-Μαριού-Ασώματος.

Τα προηγούμενα δελτία τύπου, εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

Σήμερα Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Παρασύρη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ρεθύμνης  κ.κ. Νίκο Κακογιαννάκη και Μανόλη Χνάρη επισκέφτηκαν τη Γέφυρα Σταυρωμένου και την επαρχιακή οδό 14 προς Ρουσοσπίτι και Αγία Ειρήνη για να καταγραφούν οι ζημιές και να γίνει μια πρώτη αποτίμηση αυτών.