ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Ιερατικός Σύνδεσμος της Μητροπόλεως και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης “Δότες Ζωής”θα πραγματοποιήσουν την 2η εθελοντική αιμοδοσία τους,το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 και από ώρας 9:00 εως ώρας 13:00 στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», στο λόφο του Τιμίου Σταυρού της πόλεως Ρεθύμνης.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.
Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν να επικοινωνήσουν με τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Μιχαήλ Μυστράκη στο τηλέφωνο 6974801281, προκειμένου να καθοριστεί η ώρα προσέλευσης των αιμοδοτών προς αποφυγήν τυχόν συνωστισμού.
Για να μεταβείτε στο χώρο που θα διεξάγεται η αιμοδοσία στέλνετε τον κωδικό 1 στο 13033(Όσοι αποκλειστείτε από τον γιατρό από την αιμοδοσία,ζητείστε του μια βεβαίωση,για να την έχετε κατά την επιστροφή σας).
Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για την εθελοντική σας συμμετοχή και ανταπόκριση. Ενώνουμε την αγάπη μας και την προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

—–

Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή!
Στόχος μας, η αυτάρκεια σε εθελοντικό αίμα στον τόπο μας.
Δίνουμε το αίμα μας γιατί μας περισσεύει αγάπη!
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής”, ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα ανθρώπων του τόπου μας, με κοινωνικές ευαισθησίες, αλλά και έμπρακτα αισθήματα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Στόχος του συλλόγου μας είναι να συμβάλλουμε όλοι μαζί, στο να αποκτήσει ο τόπος μας αυτάρκεια σε εθελοντικό αίμα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις κατηγορίες αναγκών και όλες τις περιπτώσεις. Όταν αυτό επιτευχθεί δε θα χρειαστεί ξανά κανένας, να “παρακαλέσει” για να του δοθεί κάτι που μπορούμε να ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ απλόχερα. Ο επόμενος στόχος είναι να συμβάλουμε στην καλλιέργεια αιμοδοτικής παιδείας, ώστε με τον τρόπο αυτό να επενδύσουμε για το μέλλον!
Δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, πως αφού ο άνθρωπος μπορεί να δίνει το ίδιο το αίμα του, για το κοινό καλό, μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα και για άλλους κοινωνικούς σκοπούς, κάτι που σήμερα όλοι το έχουμε ανάγκη και είναι στα πλαίσια των βασικών μας αρχών!
Πιστεύουμε ότι, το Ρέθυμνο, η πόλη των τεχνών, των γραμμάτων, του πολιτισμού, της αρχοντιάς, και της λεβεντιάς, θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια ενεργά κ δυναμικά και θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον τόπο μας και τον συνάνθρωπο μας.
Για ένα καλύτερο αύριο!