Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης στέλνουν το ξεχωριστό τους μήνυμα αισιοδοξίας «Όλα Θα Πάνε Καλά» τώρα και σε remix, το οποίο επιμελήθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records!

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» κυκλοφόρησε, μαζί με ένα ξεχωριστό music video, στις αρχές Μαΐου, μία περίοδο που οι περισσότερες χώρες του πλανήτη ήταν σε lockdown λόγω του κορονωϊού. Σε μουσική του STAN Αντιπαριώτη και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη, ο οποίος είχε την ιδέα για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία, το «Όλα Θα Πάνε Καλά» είναι ένα μήνυμα ελπίδας και αποτελεί το «όχημα» μιας καμπάνιας του SUPER FM, του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου, σε συνεργασία με τη τηλεόραση SIGMA, για την ενίσχυση του Κυπριακού  Ερυθρού Σταυρού και των έκτακτων δράσεών του για υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Τώρα, το αισιόδοξο και ρυθμικό τραγούδι, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αποκτά ακόμα περισσότερα happy vibes, με το «Όλα Θα Πάνε Καλά» Themis G Super Μix!
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς, μέσα από την κονσόλα του, δυναμώνει με τον ξεχωριστό του τρόπο το πιο μελωδικό σύνθημα της χρονιάς και…
«Όλα Θα Πάνε Καλά»!