Διαφήμιση

ΗΧΟΣ FM 94.2 – Ο μόνος ήχος που ακούγεται μετά… μανίας! Διαφημιστείτε εδώ!

Το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Είναι το μόνο πραγματικά φορητό μέσο. Δηλαδή το ακούει κανείς, όπου κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Στο αυτοκίνητο, στη δουλειά και στην διασκέδαση, το ραδιόφωνο είναι εκεί.

Χαράξουμε μαζί μια στρατηγική επικοινωνίας, καθοριστική για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

◉ Επειδή έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας στο ραδιόφωνο και στη διαφήμιση, ο «Ήχος Fm 94.2» έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει έναν σωστό και αξιόλογο τρόπο διαφήμισης και προβολής την επιχείρηρησης σας

◉ Επειδή προσεγγίζετε ένα συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό (νέους πελάτες)

◉ Επειδή αυξάνετε το κύρος και η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας στην περιοχή σας

◉ Επειδή θα βρείτε τα πιο οικονομικά πακέτα διαφήμισης στο -αποδεδειγμένα- Νο. 1 μουσικό ραδιόφωνο της πόλης

◉ Επειδή ο «Ήχος Fm 94.2» έχει άμεση δυνατότητα ενημέρωσης

◉ Επειδή υπάρχει σωστή αναλογία και κατανομή ραδιοφωνικού χρόνου ανά διαφήμιση. Το ραδιοφωνικό σποτ της επιχείρησής σας δεν θα “χαθεί” ανάμεσα σε υπερβολικά μεγάλα διαφημιστικά διαλείμματα

◉ Επειδή: “Το να κάνεις δουλειές χωρίς διαφήμιση είναι σαν να κλείνεις το μάτι σε μια κοπέλα, στο σκοτάδι. Αυτό που κάνεις το ξέρεις μόνο εσύ αλλά κανένας άλλος».
Έντγκαρ Χόουι

Το ραδιόφωνο ακούγεται στο σπίτι, σε καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης, μετακινήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και οι ακροατές του είναι φανατικοί.

Ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κάνει παρέα ενώ αποτελεί ένα ισχυρά αλληλεπιδραστικό μέσο μιας και σε πολλές περιπτώσεις οι ακροατές σχολιάζουν και επικοινωνούν με τους παραγωγούς στις διάρκεια των εκπομπών.

Παράλληλα αποτελεί ένα προσιτό οικονομικά και στοχευμένο εργαλείο διαφήμισης, που μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της εταιρείας σας και των πωλήσεών σας.

Το ραδιοφωνικό σποτ δεν έχει τις απαιτήσεις παραγωγής που έχουν άλλα μέσα (π.χ τηλεόραση). Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ πιο οικονομικό στην παραγωγή του.

Ο «Ήχος Fm 94.2» συνεργάζεται με τα καλύτερα διαφημιστικά γραφεία, παραγωγής ραδιοφωνικών spots, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα και οικονομική τιμή, στο διαφημιστικό σας σποτ, ξεκινώντας από 40€.

Γίνονται ειδικές προσφορές – τιμές για την προβολή των καρναβαλικών ομάδων, καθώς και των κάθε τύπου εκδηλώσεων,  κυρίως των πολιτιστικών συλλόγων και σχολείων.

Ο «Ήχος Fm 94.2» είναι πάντα δίπλα σε όποια φιλανθρωπική προσπάθεια και στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό μας τμήμα στο 2831050440 για να σχεδιάσουμε μαζί τη διαφημιστική σας καμπάνια, ανάλογα τις ανάγκες σας ή ζητήστε την προσφορά μας στο info@hxosfm.gr.

Social Media

Άμεση προώθηση της επιχείρησής και των εκδηλώσεών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ