Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>) θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 έως και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). Η διανομή θα υλοποιηθεί, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ του δικαιούχου, ως εξής:

  • Παρασκευή 13/11/2020         ΑΜΚΑ που λήγει σε 0-1-2
  • Δευτέρα 16/11/2020               ΑΚΜΑ που λήγει σε 3-4-5
  • Τρίτη 17/11/2020                   ΑΜΚΑ που λήγει σε 6-7
  • Τετάρτη 18/11/2020               ΑΜΚΑ που λήγει σε 8-9

Λαμβάνοντας υπόψη την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας από τον covid-19, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα υλοποιήσουν τη διανομή, λαμβάνει όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την διαχείριση του κινδύνου της πανδημίας,  τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.
Με αυτό το πνεύμα, θα υλοποιηθεί η  καθιερωμένη διανομή του μήνα Νοεμβρίου, προκειμένου να μην στερηθεί κανείς συμπολίτης βασικά προϊόντα που τα έχει ανάγκη και τα δικαιούται.  Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι τα  μέτρα ασφάλειας ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας,  ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά  για την καλή τους συνεργασία, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συλλόγους των Διδασκόντων και τους μαθητές:

  • Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης.
  • Του 7ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνης.
  • Του 1ου Νηπιαγωγείου Ατσιποπούλου.
  • Του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γερανίου.
  • Του Δημοτικού Σχολείου Γωνιάς.
  • αλλά και τους Εκπαιδευτικούς και μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Ατσιποπούλου, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής Υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύοντας την Δομή κατά τον Οκτώβριο μήνα, και στηρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Δομή. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Στεφανάκη Σπύρο για την προσφορά του σε κάλτσες για τους μικρούς μα ωφελούμενους. Ελπίζουμε, η γενναιόδωρη, ανθρωπιστική τους δράση να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

πηγή

φωτογραφία: από το αρχείο