«Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς. Ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε», ανέφερε η Άννα Βίσση στην έναρξη της τηλεοπτικής της εκπομπής και, για περίπου τρεις ώρες, καθήλωσε το κοινό με τις ερμηνείες της.

Η απόλυτη Ελληνίδα star χάρισε, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Mega, μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συναισθημάτων, ερμηνεύοντας, πλαισιωμένη από τους ταλαντούχους μουσικούς της, κομμάτια από όλη τη μακρόχρονη και πλούσια  μουσική της διαδρομή.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες, «έντυσαν» αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ένα αριστοτεχνικά δεμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη «σφραγίδα» της Άννας Βίσση, που απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατές. Παράλληλα, τα social media γέμισαν με αποσπάσματα από την εκπομπή και αποθεωτικά σχόλια. Ενδεικτικά, το #spitimetinanna έγινε no1 στα trending topics του ελληνικού Twitter και ολόκληρο το top5 ήταν για εκείνη, ενώ τα συνολικά tweets για την εκπομπή ξεπέρασαν τα 20.000.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση συνδέθηκε διαδικτυακά με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της Νίκος και Νέστορας, ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η σπουδαία πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα και ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.