Μεζεδοπωλεία. Μεσοστράτι Παραδοσιακό Ρακάδικο Τσιπουράδικο Μεζεδοπωλείο


« επιστροφή στα Καταστήματα, Επιχειρήσεις, Παροχή Υπηρεσιών Ρεθύμνου

 Μεσοστράτι Παραδοσιακό Ρακάδικο ,Τσιπουράδικο ,Μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο. Γερακάρι 1 τηλέφωνο  2831029375.

  Σας καλωσορίζουμε στην Ταβέρνα Μεζεδοπωλείο «Το Μεσοστράτι» !

Όνειρα, φιλοδοξίες μεράκι, αλλά και αγάπη για τους γευστικούς μεζέδες της Κρήτης μας μας ήταν αρκετά για να δημιουργήσουμε το Παραδοσιακό , Ρακάδικο Τσιπουράδικο Μεζεδοπωλείο το <<Μεσοστράτι>>

Σ' ένα όμορφο  περιβάλλον με ευχάριστη ατμόσφαιρα, σας περιμένουμε καθημερινά να απολαύσετε λαχταριστούς μεζέδες, μαγειρευτά, πιάτα της ώρας και θαλασσινά.
Η κάβα μας περιλαμβάνει ούζο, ρακί , τσίπουρο και άριστης ποιότητας κρασιά.

Σας καλούμε να δοκιμάσετε γεύσεις Κρητικής κουζίνας και όχι μόνο, με φιλικό και γρήγορο σέρβις και σας εγγυούμαστε ότι θα φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Όνειρα, φιλοδοξίες μεράκι,γευστικές ανησυχίες αλλά και αγάπη για τις ομορφιές της Κρήτης μας ήταν αρκετά για να δημιουργήσουμε το <<Μεσοστράτι>>Το Μεσοστράτι  κατάφερε να γίνει στέκι πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων. Η γρήγορη επιτυχία  του  οφείλεται  στο  ότι κατάφερε να συνδυάσει , τους  σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες του με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ σε ένα  χωριάτικο  περιβάλλον με  ένα  φιλικό σερβίρισμα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Βασικές αρχές για την λειτουργία του είναι: Φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα , Χρησιμοποίηση προϊόντων με ονομασία προέλευσης ,Ανάδειξη και εξέλιξη της Κρητικής & Ελληνικής κουζίνας ,Καθαρός, φιλικός χώρος.Με αυτές τις αρχές στο μεζεδοπωλείο Μεσοστράτι η ανταπόκριση του κόσμου άμεση και ενθουσιώδης

 

 

 

 Στο Παραδοσιακό Ρακάδικο Τσιπουράδικο Μεζεδοπωλείο Μεσοστράτι του Γιώργη Σιφάκη (η Σιμισακογιώργης γνωστός Μαντιναδολόγος) φίλοι γνωστοί και άγνωστοι επιλέγουν να γιορτάσουν την προσωπική τους στιγμή παρέα με φίλους  καλλιτέχνες πραγματοποιώντας έτσι αξέχαστες παρέες.

 

 

 

Στο Μεσοστράτι εκτός από τους μεζέδες τα πρωϊνά απολαυάνουν τον καφέ τους πολλοί συμπολίτες μας και όχι μόνο. Στο Μεσοστράτι μπορείτε να διοργανώσετε Μουσικές , Κρητικές βραδιές της παρέας σας. Επίσης πολλές βραδιές το Μεσοστράτι πραγματοποιεί βραδιές αξέχαστου γλεντιού που στολίζουν μερακλήδες καλλιτέχνες.

 

 

 

 

 

Μεσοστράτι Παραδοσιακό Ρακάδικο Μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο Γερακάρι 1 τηλ 2831029375