Φωτογραφήσεις Βιντεοσκοπήσεις Φώτο στούντιο Κώστας


« επιστροφή στα Καταστήματα, Επιχειρήσεις, Παροχή Υπηρεσιών Ρεθύμνου

Ρέθυμνο

Φωτογραφήσεις ,Βιντεοσκοπήσεις , Επεξεργασία Φωτογραφιών Φώτο Στούντιο Κώστας . www.fotokostas.gr Τηλέφωνο 28310-51243

Οι μοναδικές στιγμές της ζωής θέλουν ξεχωριστή προσοχή και σεβασμό . 

Το Φώτο Στούντιο Κώστας με την πολύχρονη παρουσία του και τον άρτιο εξοπλισμό την συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις  της τεχνολογίας ,δίνει μια ξεχωριστή νότα.

Αφήστε να απαθανατίσουμε τις στιγμές αυτές να δημιουργήσουμε ζωντανές και ανεξίτηλες αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή θα μας βρείτε στην Δημητρακάκη 30.

  

 

Ο άρτιος εξοπλισμός η συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις η πολυετής πείρα , και συζητώντας μαζί της απαιτήσεις σας πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

  Αλμπουμ : Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από άλμπουμ

    

Κάδρα

Σε μας θα βρείτε κάδρα πολλών σχεδίων ετσι ώστε να επιλέξετε αυτό που εναρμονίζετε με τον χώρο σας .

   

Κορνίζες : Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κορνίζες . Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν ολοκληρωμένο εξοπλισμό για τα καλύτερα αποτελέσματα . Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

Επεξεργασία εικόνων

Εχετε παλιές φωτογραφίες που έχουν φθαρει απο τον χρόνο η έχουν γρατζουνιστεί μην ανυσυχείτε .Στό Φώτο Στούντιο Κώστας είμαστε τεχνολογικά εξοπλισμένοι και κάνουμε την παλιά σας φωτογραφία καινούργια.Εμφανίζουμε τα φίλμ σας ταχύτατα καθώς και τις ψηφιακές φωτογραφίες τις φτιάχνουμε αμέσως.Φωτογραφίες για διαβατήρια ταυτότητες και οποιαδήποτε αλλη χρήση σε πολύ λίγα λεπτά .Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του καταστήματός μας www.fotokostas.gr

       

          

 Φωτογραφικές μηχανές ψηφιακές και απλές.

Στό κατάστημά μας θα βρείτε φωτογραφικές μηχανές ψηφιακές και απλές .Σε κάθε αγορά σας ενημερώνουμε τον τρόπο καλής λειτουργίας , τις κατάλληλες ρυθμίσεις έτσι ώστε να βγάζετε άψογες φωτογραφίες.